MOONSHINE AVENUE

Timråbaserade Moonshine Avenue är ett nytt intressant band, som jag kom i kontakt med för ett litet tag sedan. De spelar rotnära, rak, refrängstark skitig rock n´roll/hård rock och som de själva säger: ”Gillar du Justin Bieber, kommer du att hata oss!”.

Bandets filosofi är att de ska vara lättlyssnat, rakt i ansiktet och kännas som ”hemma”. Mycket krut har lagts på att musiken ska passa för liveformatet och vara full av driv och energi. De understryker att de först och främst är ett liveband och bör upplevas live i första hand. Men det funkar även alldeles utmärkt att sitta hemma och lyssna på dem, även om man kan få problem med att sitta still.

MOONSHINE AVENUE har själva producerat 2 stycken maxisinglar. Den första ”Gone Bad” såg dagens ljus i januari 2011 och den andra ”Sell My Soul” släpptes i december samma år. Båda alstren gavs ut av Fingered Productions. Dessa släpp finns på spotify, länkar till dem här nedan.

Just nu håller bandet på med sin första fullängdare och i skrivande stund är 5 låtar helt klara (inspelade o mixade) och ytterligare fem är på gång. De ska spelas in i slutet på denna månad.

ps Jag ser verkligen fram emot att höra slutresultatet  lite längre fram!

Moonshine Avenue – Gone Bad

Moonshine Avenue – Sell My Soul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

THORDMAN 2015 – SPOTIFY
Kommentarer
Arkiv